Taksimetreler Mehmetçik için açılacak

Taksimetreler Mehmetçik için açılacak

Antalya'da taksiciler, elde ettikleri bir günlük geliri Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Mehmetçik Vakfına bağışlayacak - Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alkan:- "9 Mart'ta ticari taksilerin arka camlarına, kazançlarını Türk Silahlı Kuv

ANTALYA (AA) - Antalya'da taksiciler bir günlük kazançlarını, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfına bağışlayacak.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, yaptığı yazılı açıklamada, odaya bağlı taksi durak başkanlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldiklerini bildirdi.

Alkan, toplantıda, terör örgütlerine karşı Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan kahraman Mehmetçik'e nasıl bir destekte bulunabilecekleri konusunda durak başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Toplantı sonucu kendisinin önerisiyle durak başkanlarıyla ortak bir karar alındığına işaret eden Alkan, şunlar kaydetti:

"Antalyalı taksicilerin 9 Mart Cuma günü elde ettikleri bir günlük kazançlarını Zeytin Dalı Harekatı'nda yaklaşık iki aydır çarpışan kahraman asker ve güvenlik güçlerimize destek için Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına bağışlaması kararını aldık. 9 Mart'ta ticari taksilerin arka camlarına, bugünkü kazançlarını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına bağışladıklarına dair broşürler asılacak."

Durak başkanlarından taksicilerin bir günlük hasılatlarını toplayarak Mehmetçik Vakfının banka hesaplarına yatırmasını, dekontları oda yönetimine getirmelerini isteyen Alkan, dekontları toplu şekilde Mehmetçik Vakfına göndereceklerini bildirdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :