Taksicilerden teröre tepki

Taksicilerden teröre tepki

Şanlıurfa'da taksiciler, terör saldırılarına ve terör örgütü PKK tarafından 2 polis memurunun şehit edilmesine tepki gösterdi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da taksiciler, terör örgütü PKK'nın saldırılarına tepki amacıyla Türk bayraklarıyla şehir turu attı.

Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'nde toplanan çok sayıda taksici, araçlarını Türk bayraklarıyla donattı.

Esnafın da destek verdiği grup adına açıklama yapan Şanlıurfa Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Karadaş, son dönemde yaşanan gelişmelerin kaygı verici olduğunu söyledi.

Teröre karşı tavırlarının net olduğunu aktaran Karadaş, bunu belirtmek için böyle bir organizasyona imza attıklarını belirtti.

Şanlıurfa'da terör, anarşi ve kargaşaya asla izin vermeyeceklerini dile getiren Karadaş, "Terörü lanetliyoruz, hiçbir şekilde bunlara taviz vermeyeceğiz. Devletimizin bunun üstesinden geleceğine inanıyoruz. Teröre, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı tek vücut olduğumuzun gösterilmesi gerekir. Tüm terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz" dedi.

Taksicilerden Hüseyin Vural ise artık şehit cenazesi görmek istemediklerini belirterek, Şanlıurfa'nın bu tür olaylarla ilgisinin olmadığını kaydetti.

Gruptakiler, şehir turunun ardından duraklarına döndü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı