"Takımı Spor Toto Süper Lig'e çıkaramazsam istifa edeceğim"

"Takımı Spor Toto Süper Lig'e çıkaramazsam istifa edeceğim"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Balıkesirspor, Süper Lig'e çıkmazsa Balıkesirspor'dan ayrılacağım ve hiçbir şartla burada kalmayacağım"

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'de Manisaspor ile sahasında karşılaşacak Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Balıkesirspor, Süper Lig'e çıkmazsa Balıkesirspor'dan ayrılacağım ve hiçbir şartla burada kalmayacağım" dedi.

 

Ertekin, kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Karşıyaka karşısında beklemedikleri bir yenilgi alarak zirve yolunda büyük avantaj yitirdiklerini söyledi.

Futbolda böyle yenilgiler yaşanabildiğini vurgulayan Ertekin, "Bir arıza vardı ki yenildik. İlk arızayı ben yaptım. Hata varsa yenildiysek başta ben yanlış yaptım. Ondan sonra oyuncular da ortak oldu. Orduspor'a karşı bir puan gerideyiz" ifadesini kullandı.

Ertekin, son iki haftada kaybettikleri avantajı yeniden kazanmak istediklerini anlattı.

Manisaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Ertekin, şöyle devam etti:

"Ligin sonunda ilk ikide olup üst lige çıkan takımlardan biri biz olacağız. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. Herkesin buna inanması ve sinerji yaratması gerekiyor. Muhammet'in sakatlığı devam ediyor. Bir yırtık gözüküyor. Karikari de çalışmalara başladı. Sakatlıklar yüzünden bu aralar revire döndük. Bu takım, Süper Lig'e çıkmazsa bu takımda kalmayacağız. Dedikodu yapanlara da bu, kapak olsun. Balıkesirspor, Süper Lig'e çıkmazsa Balıkesirspor'dan ayrılacağım ve hiçbir şartla burada kalmayacağım."

- "E-bilet" uygulaması

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise e-bilet uygulamasına geçildiğini hatırlattı.

Manisaspor maçı için 700 civarında taraftarın e-bilet satın aldığı bilgisini veren Aktürk, şunları kaydetti:

"Elinde e-bileti olmayan ya da internet ortamından e-bilet başvurusu yapmamış olanlar, Manisaspor karşılaşmasına giremeyecek. Taraftarlarımız, Bahçelievler Muhtarlığı karşısındaki e-bilet noktasından paso kartlarını temin etmeli. Kombine bilet sahipleri, sene sonuna kadar kombineleriyle müsabakalara giriş yapabilecek. Vatandaşlar 15 liraya paso kartı alarak girecekleri maçların bilet ücretlerini bu karta yükleyecek ve Türkiye'nin her yerinde, istedikleri karşılaşmaları seyredebilecek. Bu kartı alırken Balıkesirspor hanesini tıkladıkları zaman buradan kulübümüze de ufak bir gelir sağlamış olacaklar."

Karşıyaka maçı sonrası futbolcularla konuştuklarını bildiren Aktürk, onlara olan inançlarını belirttiklerini aktardı.

Aktürk, kalan 3 maçta 9 puan alarak Spor Toto Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı