Takım arkadaşlarından Kaya Tarakçı'ya destek

Takım arkadaşlarından Kaya Tarakçı'ya destek

Torku Konyasporlu Ömer Ali Şahiner: Kaya ağabeyin büyük şanssızlığı vardı. Zaten iyi kaleciler her zaman kötü goller yer. Biz kendisine güveniyoruz

 

Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini ve 4-1'lik mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını ifade eden Torku Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, takımımıza geçtiğimiz sezonlarda büyük katkısı olan kalecimiz Kaya Tarakçı'nın yediği gollerde şanssız olduğunu belirtti.

Zor bir maçın kendilerini beklediğini bilerek Galatasaray mücadelesine başladıklarını söyleyen  Ömer Ali Şahiner, "1-0 geriye düştükten sonra oyun olarak üstünlüğü yakaladık. Pozisyonlar bulduk ve güzel bir golle de beraberliği yakaladık. Ama hemen ardından şanssız bir golle yeniden mağlup duruma düştük. Burada Kaya ağabeyin büyük şanssızlığı vardı. Zaten iyi kaleciler her zaman kötü goller yer. Biz kendisine güveniyoruz. Takımımıza geçtiğimiz sezonlarda oynadığı iyi maçlarla Süper Lig'e yükselme sevinci ve galibiyetler yaşattı. Her futbolcunun böyle kötü maçları olabiliyor. Zaten o golleri takım olarak yedik. Bir maçtaki performansı kendisinin iyi bir kaleci olduğu gerçeğini değiştirmez. Kaya ağabeyin her zaman yanındayız. 2-1'den sonra ikinci yarının başından itibaren beraberlik ve galibiyet için bastırdık. Pozisyonlarımız ve direkten dönen topumuz var. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından neredeyse tek kale oynadık. Ama son dakikalarda konsantrasyon eksikliğinden ve bir an önce skonuca gitme arzusundan dolayı kalemizde peş peşe 2 gol daha gördük. Bu sonucu kesinlikle hak etmediğimizi düşünüyorum. Yediğimiz kötü goller bizi oyun olarak geriye götürdü. Şimdi önümüzde 2 haftalık bir milli takım arası var. Bu arayı en iyi şekilde çalışarak, aramıza katılan yeni arkadaşlarımızında uyum sorunu yaşamadan katkı sağlamasıyla birlikte değerlendirmek istiyoruz. Bundan sonra daha farklı bir Konyaspor izlettireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.