"Süslü Egzoz" meme kanserine dikkati çekti

"Süslü Egzoz" meme kanserine dikkati çekti

Tekirdağ'da, kadın motosiklet tutkunları tarafından kurulan Süslü Egzoz Motosiklet Kulübünün üyeleri, meme kanseri konusunda duyarlılık oluşturmak için motosikletleriyle tur attı- Kulüp Başkanı Ağlamaz: "Bu konuda farkındalığı arttırmak için pembe kurdele

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, kadın motosiklet tutkunları tarafından kurulan Süslü Egzoz Motosiklet Kulübünün üyeleri, meme kanserine dikkati çekmek için motosikletleriyle konvoy oluşturarak tur gerçekleştirdi.

Tekirdağ Yelken Kulübü önünden başlayıp, sahil dolgu alanına kadar motosikletleriyle ilerleyen kulüp üyelerine, Tekirdağ Motosiklet Grubu (TEMOD) da eşlik etti.

Süslü Egzoz Motosiklet Kulübü Başkanı Kübra Ağlamaz, tur sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ekim ayının meme kanseri farkındalık ayı olarak kabul edildiğini, bu doğrultuda Süslü Egzoz Motosiklet Kulübü olarak bu farkındalığa katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

TEMOD üyelerinin de kendilerine destek olmasından mutluluk duyduklarını belirten Ağlamaz, şöyle konuştu:

"Meme kanserinde toplumu bilinçlendirmek adına güçlü adımlar atılıyor. Biz de 'Süslü Egzoz' ekibi olarak arkadaşlarımızla bu konuda bir adım atmak istedik. Meme kanseri için erken teşhisin çok önemli olduğunu vurgulamak istiyoruz. Her 8 kadının birinde görülen meme kanseri korkulacak bir durum değildir. Bu konuda farkındalığı arttırmak için pembe kurdelemizi takıp takıp bir sürüş düzenledik. Bu farkındalığın yaşatılmasını umut ediyoruz. Bizim yanımızda olan ve bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz."





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :