Sürücülere lokum ikramı

Sürücülere lokum ikramı

Karabük'te bayram nedeniyle memleketlerinde gitmek için yola çıkan sürücülere lokum ve kolonya ikram edildi

KARABÜK (AA) - Karabük'te bayram nedeniyle memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücülere lokum ve kolonya ikram edildi. 

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından Karabük-İstanbul karayolu Hamzalar mevkisinde yapılan uygulamada, sürücülere Safranbolu lokumu ve kolonya ikram edildi, trafik kurallarına uyulması için uyarıldı. Sürücülere trafik kurallarının yazılı olduğu broşür de verildi. 

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla trafiğin çok yoğun olduğunu söyledi. 

Bayram öncesi trafik tedbirlerini artırdıklarını belirten İlhan, şöyle konuştu:

"Halkımızın huzurlu bir şekilde ailelerine ulaşması için uğraşıyoruz. Bayramda ve bayram sonrası trafikte uygulamalarımız devam edecek. Sürücülerimize tavsiyemiz hız limitlerine ve takip mesafelerine dikkat etmeleri. Uykusuz ve yorgun bir şekilde araç kullanmasınlar. Sürücülerimize lokum ve kolonya ikram ederek, uyarı ve tavsiyelerde bulunuyoruz. Uyarıcı broşürler verdik. Şimdiye kadar aldığımız tedbirler ile bölgemizde önemli bir kaza meydan gelmedi."

Kaynak:Haber Kaynağı