Sur Yapı'nın yeni projesi "Şehir Konakları"

Sur Yapı'nın yeni projesi "Şehir Konakları"

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı, yeni konut projesi Şehir Konakları'nı Ümraniye'de hayata geçiriyor.Sur Yapı tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Metrogarden...

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı, yeni konut projesi Şehir Konakları'nı Ümraniye'de hayata geçiriyor.

Sur Yapı tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından, yine aynı bölgede Şehir Konakları projesini de ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor.

Şehir Konakları projesinde, aralarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dubleksleri ile 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 daire bulunuyor.

200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen proje, 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans blokundan oluşuyor.

Tanıtıma özel yüzde 10 indirimin uygulandığı konut projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10+10 indirim söz konusu. Projede ayrıca, 15 Ekim'e kadar sürecek kampanya kapsamında 60 ay yüzde 0,42 vade veya 120 ay sabit taksit yüzde 0,70 vade ile ev alma imkanı da sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Ümraniye'de 2012'de inşa ettikleri Metrogarden Konut Projesini 1,5 ayda satarak memnun edici bir sonuca ulaştıklarını ifade etti.

Elmas, Eylül 2014'te hizmete açtıkları ve 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladıkları Metrogarden AVM'yle de bölgeye değer kattıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yeni inşa edeceğimiz konut projesi Şehir Konakları'yla da bölgeye yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Bu projemiz de Metrogarden AVM'ye ve metro hattına sadece yürüme mesafesinde. Böylelikle sakinlerimiz otomobillerini dahi kullanmaya gerek duymadan kolaylıkla tüm ihtiyaçlarını giderebilecek. Şehir Konakları konut projemize yakın konumda, 55 bin metrekare kapalı alana sahip, 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi de çok yakında hizmete girmeye hazırlanıyor. Ayrıca Şehir Konakları konut projesine yakın konumda pek çok özel eğitim kurumu ve devlet okulu da yer alıyor."

Şehir Konakları konut projesinin mimari yapısı ve merkezi konumuna da dikkati çeken Elmas, "çevreyolu" ile üç köprüye de kolayca ulaşılabildiğini dile getirdi.

Elmas, projenin 2017 başlarında açılacak Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona 600 metre uzaklıkta yer aldığını aktararak, "Metrobüs ve otobüs hatlarıyla kesişen bu istasyon, Marmaray bağlantısıyla da Şehir Konakları konut projesini toplu ulaşımın merkezine taşıyor. Metro hattından hiç ayrılmadan Marmara'ya direkt bağlanarak kısa süre içerisinde Sirkeci'ye ulaşmak da mümkün." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :