Sur Yapı, Topkapı Evleri'ni satışa sundu

Sur Yapı, Topkapı Evleri'ni satışa sundu

Şirket, 2017'de Tempo City, Excellence Koşuyolu, Yeşilmavi ve Semt Bahçekent'ten sonra yılın beşinci projesi Topkapı Evleri'ni satışa sundu- Topkapı'da 300 milyon liralık yatırımla inşa edilecek projede 224 konut ve 29 ticari alan yer alacak

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı, 300 milyon TL yatırımla hayata geçireceği Topkapı Evleri projesinde satışa çıktı.

Sur Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Topkapı'da inşa edilecek 57 bin 500 metrekare toplam inşaat alanına sahip projesinde 224 adet konut ve 29 ticari alan yer alacak.

"İstanbul'un Hayata Açılan Kapısı" sloganıyla satışa sunulan Topkapı Evleri, avlu ve iç bahçe konsepti, az katlı mimarisi, avantajlı lokasyonu, 29 dükkanın yer aldığı alışveriş caddesi, toplu taşımaya yakınlığı, peyzajı, sosyal donatıları ile ayrıcalıklı yaşam vadediyor.

Şirket, Topkapı Evleri ile 2017'de Tempo City, Excellence Koşuyolu, Yeşilmavi ve Semt Bahçekent'ten sonra yılın beşinci projesi Topkapı Evleri'ni satışa sunmuş oldu.


- "Az katlı mimariye ve geniş yeşil alanlara sahip"


Açıklamada projeye ilişkin görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, proje için heyecanlı olduğunu belirterek, Topkapı'nın İstanbul'un beşinci kapısı olarak adlandırıldığını ve Osmanlı zamanından bu yana şehrin önemli merkezlerinden olduğunu aktardı.

Geçmişten bu yana ticaretin kalbi olan Topkapı'nın son yıllarda geliştirilen çok sayıda markalı konut projesiyle de ön plana çıktığını kaydeden Elmas, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bir yandan da bölgedeki nitelikli konut ihtiyacı halen devam ediyor. İlçede artan otel, AVM ve ofis projesi yatırımları, bölgeye ulaşımın kolay olması, kamu yatırımları gibi etkenler de Topkapı'ya olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. Dönüşüm çalışmalarının devam ettiği bölgede geçmişte üzerinde fabrika olan iki araziyi birleştirip kentsel dönüşüm sürecinden geçirerek projemizi satış ve inşasına hazır hale getirdik. 224 konut içinde 1+1 44 adet, 2+1 73 adet, 3+1 80 adet, 4+1 ise 27 adet bulunuyor. Ayrıca 29 ticari alanın bulunduğu projemiz az katlı mimariye ve geniş yeşil alanlara sahip."

Elmas, az katlı mimariye sahip, geniş yeşil alanların bulunduğu projenin iç avlu konsepti ile inşa edildiğini belirterek, projede, otopark, süs havuzları, yürüyüş yolları, ahşap oturma alanları, köprüler, çocuk oyun alanları, pergola altı dinlenme alanları, iki adet yüzme havuzu, sauna alanları, fitness, çocuk oyun kulübü ve kafelerin yer aldığını bildirdi.

Elmas, projenin E-5'e, Atatürk Havaalanına, metrobüse, Marmaray'a ve metroya yakın olduğunu, Koç Üniversitesi Hastanesinin yanı başında yer alacağını aktardı.


- Tanıtıma özel kampanya


Elmas, projede tanıtıma özel peşin fiyatına sıfır peşinatla 60 ay faizsiz ödeme imkanı sunduklarını belirterek, şu bilgileri verdi.

"Ayrıca 120 ay yüzde 0,45 vade imkanı da sunuyoruz. Bölgedeki projelerin peşin fiyatına metrekareleri ortalama 9 bin 500 TL ile 10 bin 000 TL bandında. Biz,tanıtıma özel metrekare fiyatını 8 bin 500 TL olarak satışa çıkarıyoruz. İstanbul'un tarihi merkezlerinden olan Topkapı'da mükemmel deniz, İstanbul surları ve tarihi yarımada manzaralarına sahip bölgesinde hem yatırımcıya hem de oturumcuya hitap ediyoruz. Projemizin satışlarını ise Eyüp'te yer alan Axis İstanbul projemizin satış ofisinden gerçekleştiriyoruz."

Elmas, projede fiyatların 448 bin TL ila 2 milyon 315 bin TL arasında değiştiğini hatırlattı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :