Şüpheli tavırları ele verdi: Eroinleri yol kenarına saklamış

Şüpheli tavırları ele verdi: Eroinleri yol kenarına saklamış

Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli M.Y.B.'yi takibe alarak yol kenarında 800 gram eroin ele geçirdi.

Konya'nın Kulu ilçesinde polis ekipleri, devriye görevi sırasında Katır Tepesi mevkisinde şüpheli bir şahsın etrafı gözetleyerek yol kenarında yürüdüğünü fark etti. Şüpheliyi takibe alan ekipler, ismi M.Y.B. olan şahsı durdurarak üst araması gerçekleştirdi.

Yapılan aramada, şahsın üzerinde 10 paket, sırt çantasında ise 34 parça satışa hazır halde eroin bulundu. Şüpheli, yapılan ilk sorgusunda yol kenarına farklı noktalara sakladığı 8 paket eroini itiraf etti. Yapılan aramada bu noktalarda toplamda 800 gram eroin daha ele geçirildi.

Polis ekipleri, şüpheli M.Y.B.'yi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde, şüphelinin yakalanan uyuşturucuları yol kenarına sakladığı ve alıcılarına konum atarak satış yaptığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.