Sünnet düğünü motosiklet şenliğine dönüştü

Sünnet düğünü motosiklet şenliğine dönüştü

Samsun'un Çarşamba ilçesinde motosiklet tutkunu baba, oğullarının sünnet aracı olarak motosikleti tercih etmesi ve araç konvoyuna da motosikletlilerin katılması ilginç görüntüler oluşturdu

SAMSUN (AA) - Çarşamba ilçesinde motosiklet tutkunu babanın iki oğlunun sünnet aracı için motosikleti tercih edip araç konvoyuna da motosikletlilerin katılması, ilçede ilginç görüntüler oluşturdu.

Motosiklet tutkunu olan ve aynı zamanda motosiklet ustalığı yapan İbrahim Zeyrek, iki oğlu için düzenlediği sünnet düğününde çocuklarını motosiklete bindirdi.

Zeyrek'in çocukları Muhammet Ali ve Enes Tuğra Zeyrek için düzenlediği sünnet düğününe yüzlerce motosiklet tutkunu katılınca sünnet düğünü motosiklet şenliğine dönüştü.

Amasya, Sinop, Ordu, Tokat ve ilçelerinden çok sayıda motosiklet tutkununun katıldığı sünnet düğününde, motosikletlerle polis eşliğinde ilçe merkezinde konvoy yapıldı.

Baba İbrahim Zeyrek, kendilerini yalnız bırakmayan arkaşlarına teşekkür ederek, "Amacımız bu güzelliği Çarşambalılara yaşatmaktı. Bizleri kırmayarak farklı illerden gelen dostlarımız, düğünümüze katıldı. Çok güzel bir organizasyon oldu. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı