"Süleyman Soylu’yu sanal soysuzların hiç işlerine alet ettirme!"

"Süleyman Soylu’yu sanal soysuzların hiç işlerine alet ettirme!"

Cezayir'e hareketi öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Suleyman Soylu'nun "İstifa mı ediyor?" sorusunu akıllara getiren konuşması soruldu.

Süleyman Soylu'nun istifasının söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan, "Türkiye'yi troller idare etmiyor. Bu trol ahlaksızlıkları, ülkemizin kendi içindeki birlikteliğini bozmaya yönelik atılan adımlardır" dedi.

Konuyu bugün köşesine taşıyan Esra Elönü ise, "Şimdiiii ister sev ister sevme, ister sosyal medya kalelerini inşa et üzerine de tüy dik, ister böğür parçalan kudur, İçiişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu sanal soysuzların hiç işlerine alet ettirme! Evet tam olarak bu. " diye yazdı.

İşte o köşe yazısı;

- Trollerin münafıklığıyla savaşacak Hz. Ömer ruhlu adamlar yok mu?

Hey gidi hey.. Öyle muhteşem korkaklarız ki saklandığımız etekler omurgamızın protez olduğu gerçeğini gizleyemiyor. Titriyoruz ve her sallantıda adam olmadığımıza dair sıvalar dökülüyor. Bize dokunmayan yılanın zehrini ballandırarak anlatıyoruz. Kendi adımlarımızı sağlama alıp bacağından asılacak her koyuna renk renk desen desen ipler arıyoruz. Silah kullanmıyoruz lakin başkasını vuracak tetiği cilalıyoruz.

Daha adam olmanın tabağını sıyırmamışken naylon şarjörleri kardeşimizin üzerine boca etmeye kalkıyoruz. Bir bakmışız ki kendi haritası için böğüren adamlar başkasının hakkına çökmek için şerefini ve haysiyetini işgal ettiren modifiye Bizanslı ya da Haçlı oluvermiş. Asık suratlıyız lakin düşmanı kendimize güldürmede son derece usta hareketler sergiliyoruz.

İnsan av olacaksa aslanın pençesine düşsün,kurda kuşa yem olmasın diyor (William Shakespeare) Biz var ya biz.. Birisinin ağzında un ufak edildiğimizde, şerefimiz onurumuz liğme liğme deşildiğinde, öyle rahatlıyoruz ki kalabalıkta zemzem içecek kıble ararken, tenhalarda dişlerimiz arasından gıybetiyle doyduğumuz kardeşimizi çıkaracak kürdana bile tenezzül etmiyoruz.

Hep diyorum ve demeye devam edeceğim. Biz hedefi adamlık olan bütün savaşlarda ıskalayıp, yine hedefi alçaklık olan bütün savaşlarda tam isabet karakterlere dönüştük. Kimse de ne oluyor demedi..

Şimdiiii ister sev ister sevme, ister sosyal medya kalelerini inşa et üzerine de tüy dik, ister böğür parçalan kudur, İçiişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu sanal soysuzların hiç işlerine alet ettirme! Evet tam olarak bu.

Bugün dağda etekleri tutuşup hatun içlikleri giyip zafer işareti yapan teröristlerin parmaklarını kırdığı için mi rahatsızsınız. Uyuşturucu çetelerine kafa tutup kıyacakları her masum bedenin hakkını hakikatle haykırdığı için mi? Haysiyetli ve onurlu duruş şeref züğürtlerinin çenesini yoruyor başka ne söylenir bilmiyorum.

En güzel noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu. Ahlaksız troller dedi. Evet öyle ahlaksızlar ki o küçük hesaplarına karşı büyük hesap gününü unutan münafıklığı kendilerine yakıştıracak kadar!