Süheyl Uygur ile babalar M1 Konya'da yarıştı

Süheyl Uygur ile babalar M1 Konya'da yarıştı

Türk Tiyatrosu'nun usta isimlerinden Süheyl Uygur, Babalar Günü'nde M1 Konya Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Banu Noyan organizasyonuyla yapılan etkinlikle Süheyl Uygur Konyalılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

SESİNİ ÇOK ÖZLÜYORUM

Süheyl Uygur, 6 yıl önce yaşama veda eden babası usta sanatçı Nejat Uygur'a olan özlemini "Nejat Uygur hem babamız, hem ustamız hem de patronumuzdu. Yıllarca beraber aynı sahneyi paylaştık. Nejat Baba'dan çok şey öğrendik. Sesini çok özlüyorum babamın. YouTube'a giriyorum eski oyunlarını izliyorum sesini duymak için. Biz çok eğlenirdik birlikte. Hem arkadaştı hem de babaydı" sözleriyle dile getirdi.

BABAMIN GÖLGESİ BİLE YETİYORMUŞ

Babalar günü ile ilgili duygularını anlatan Uygur, "Babamı kaybedeli 6 sene oldu. Babam son 3 senesinde çok hastaydı. Kaybedince şunu öğrendim, meğer hastayken bile gölgesi yetiyormuş. Babalar evlatlar için idoldür, efsanedir, babalarınızı kırmayın" dedi.

ÜLKENİN HER KÖŞESİNDE TÜRK HALKININ NEJAT BABA'YLA BİR ANISINI VAR

Babasıyla ilgili hiç unutamadığı bir anısını da anlatan Süheyl Uygur, "Bir gün oyundayız. Oyuncular önce çıkacak babam da 5 dakika sonra çıkacak. Arkadaşlar önce ben çıkacağım, siz 5 dakika sonra çıkın dedi. Ben de dekorun kenarında izliyorum, çok şaşırdım. Sahneye çıktı, hiçbir mimik, jest yapmadan durdu. Seyirci kahkahalarla gülmeye başladı. Ben bunu bugün hala çözmüş değilim, nasıl yaptı. Allah vergisi demek ki... Bunu hiç unutamam. Anadolu'nun neresine gidersek gidelim, Türk halkının Nejat Baba'yla bir anısı var. Bu da bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.

BABALARI YARIŞTIRDI

Usta sanatçı, uzun yıllar ekranlarda büyük ilgi gören şahane yarışmalarını, bu kez M1 Konya AVM, misafirleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Babaları, çocukları ve eşleri ile birlikte yarıştıran Süheyl Uygur, kazananlara çeşitli hediyelerin yarı sıra alışveriş çeki de dağıttı.

Kahkahalar eşliğinde gerçekleşen yarışmalarda hem eğlenip hem kazanan M1 Konya misafirleri, unutulmaz bir Babalar Günü yaşadı.    


suheyl-uyguriile-babalar--(5).jpg

suheyl-uyguriile-babalar--(6).jpg

suheyl-uyguriile-babalar--(12).jpg