SÜ’de "O SES " heyecanı

SÜ’de "O SES " heyecanı

Selçuk Üniversitesi'ne bağlı Gizli Hazineler Topluluğu tarafından "O Ses Selçuk" şarkı yarışması düzenlendi.

 

Konya Selçuk Üniversitesi'nde "Gizli Hazineler Topluluğu" tarafından hazırlanan 'O Ses Selçuk' yarışması yoğun ilgi gördü. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe yarışmacı olarak 32 öğrenci katıldı. Yarışmaya katılan öğrenciler şarkı söyleyerek performanslarını sergiledi. Eleme usulü ile yapılan etkinlikte 8 öğrenci finale kalmayı hak kazandı.

HALUK LEVENT'TEN DESTEK

Yarışma hakkında bir açıklamada bulunan Topluluk Başkanı Ahmet Can Hatipoğlu "Böyle bir etkinlik yaptığımız için bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Topluluk olarak kendi imkânlarımızla sesi güzel olan arkadaşlara fırsat tanıdık. Onların göstermiş olduğu bu performanslardan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca bize video göndererek destek olan sanatçı abimiz Haluk Levent'e de çok teşekkür ediyorum" dedi.

BİRİNCİYE TATİL ÖDÜLÜ

Yapılan seçmelerin sonucunda birinci olan Emre Şahin ise topluluk sponsorları tarafından tatil hak kazandı. Katıldığı bu etkinlikle beraber mutlu olduğunu söyleyen Şahin, “Yapılan yarışmadan dolayı çok mutluyum. İnsanlara güzel duygular kazandırdım. Üniversitedeki öğrenci arkadaşlar olarak bağımızı güçlendirmek adına oldukça önemli bir proje oldu. Topluluktan daha güzel projeler bekliyorum "diye konuştu. 3 gün süren etkinliğe Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kaan Karabulut, jüri üyeleri Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Yılmaz, Araştırma görevlileri Melike Yılmaz , Türk Halk Müziği Ses Eğitimcisi Seda Arslan ve öğrenciler katıldı.

 

su’de-o-ses--heyecani-(2).jpg

su’de-o-ses--heyecani-(4).jpg