Suat Çakır’dan taraftarlara bilet uyarısı

Suat Çakır’dan taraftarlara bilet uyarısı

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, hafta sonu oynanacak Kastamonuspor 1966 maçına tüm taraftarları davet ederek, "Biletlerinizi son güne bırakmayın"...

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, hafta sonu oynanacak Kastamonuspor 1966 maçına tüm taraftarları davet ederek, "Biletlerinizi son güne bırakmayın" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'da hedef, 6'da 6. Son 5 maçtır kaybetmeyen ve oynadığı futbolla da taraftarlarını mutlu eden kırmızı-beyazlılar, hafta sonu oynayacağı Kastamonuspor 1966 maçını da kayıpsız geçerek emin adımlarla ilerlemek istiyor. Basın Sözcüsü Suat Çakır, iyi bir ivme yakaladıklarını, galibiyetlerin yanı sıra ortaya konulan futbolun da kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Bu hafta konuk edecekleri Kastamonuspor 1966 maçından taraftar rekoru beklediklerini ifade eden Suat Çakır, "33 bin kişilik stadımızı dolduracak taraftar potansiyelimiz var. Üst üste gelen galibiyetler ve iyi futbol herkesi mutlu ediyor. Bu hafta oynayacağımız Kastamonuspor 1966 maçında da bir taraftar rekoru bekliyoruz. Biletlerimiz satışa çıktı. Passolig olanlar internet üzerinden yükleme yapabilirler. Olmayanlar ise satış noktalarından biletlerini temin edebilir. Son güne bırakmadan herkes biletini alsın. Şampiyonluk yolunda, taraftarımızla omuz omuza her maçı dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Son gün oluşabilecek yoğunluğun önlemek adına biletleri bugün ve yarından alsınlar" dedi.

Öte yandan biletler bugün 56'lar storede 2 gişe, Cumartesi günü yabancılar pazarı 1 gişe, Nuri Asan 1 gişe, 56'lar store 2 gişe ve stadyum da 2 gişede saat 10.00-20.00 arasında, Pazar günü ise, stadyum 10 gişe de (9 kağıt bilet 1 Passolig) saat 10.00-19. 00 arasında satılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı