Suat Çakır: “İlk yarıda iyi puanlar topladık”

Suat Çakır: “İlk yarıda iyi puanlar topladık”

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, takımın ilk yarı performansını değerlendirdi.

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, takımın ilk yarı performansını değerlendirdi.

Ligin ilk yarısında iyi bir performans sergilediklerini belirten Suat Çakır, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini dile getirdi. Suat Çakır, "Takımımızdaki oyuncularının çoğunun yeni olmasına rağmen ilk yarıda iyi puanlar topladık" dedi.

"Deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedik"

Teknik Direktör Taner Taşkın'ın koyduğu hedefin üzerinde ilk yarıyı tamamladıklarını ifade eden Suat Çakır, "Hocamız sezon başında maç başı 2 puan hedefi koymuştu ve şu anda o hedefin 3 puan üzerinde ligi tamamladık. İlk yarı maçlarında takımımız sadece kendi evinde 2 kez mağlup olurken, deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedik. İlk yarı fikstürümüzde rakip konumundaki takımlarla deplasmanda oynayıp, puanlar aldık. İkinci yarı fikstürünü de çok iyi kullanıp takımımızı TFF 1. Lig'e, oradan da layık olduğu Süper Lig'e çıkaracağız" diye konuştu.

"Sezon sonunda hedef şampiyonluk"

İkinci yarı hazırlıklarına Pazar günü Nuri Asan Tesislerinde başlayacaklarını ifade eden Suat Çakır, "TFF 2. Lig ikinci yarı hazırlıklarına hafta sonu başlıyoruz. Daha sonra takımımızı Antalya'ya kampa götüreceğiz. Devre arasında yapacağımız transferlerle takımımız inşallah sezon sonunda ligi lider bitirerek bir üst lige çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı