Su kanalına düşerek savrulan otomobil, duvara çarptı: 5 yaralı

Su kanalına düşerek savrulan otomobil, duvara çarptı: 5 yaralı

BURSA (AA) - İnegöl ilçesinde, bir otomobilin su kanalına düşüp savrularak fabrika duvarına çarpması sonucu 4'ü aynı aileden 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Nizami Bulut (45) idaresindeki...

BURSA (AA) - İnegöl ilçesinde, bir otomobilin su kanalına düşüp savrularak fabrika duvarına çarpması sonucu 4'ü aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Nizami Bulut (45) idaresindeki 16 JU 584 plakalı otomobil, Bursa-İnegöl karayolu Babasultan Kavşağı'nda su kanalına düştü. Araç, yaklaşık 100 metre savrulmasının ardından fabrika duvarına çarparak durabildi.

Kazada, sürücü Nizami Bulut ile araçtaki eşi Cemile (38), ikiz çocukları Furkan (15) ve Faruk Bulut (15) ile yeğeni İlyas Bulut (16) yaralandı.

 

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sırasında güneş ışığından etkilenmemesi için kıyafetlerle korunmaya çalışıldı.

Olay sonrası müdahale edilen Cemile Bulut, "Beni bırakın. Çocuklarımın durumu nasıl? Çocuklarımı göreyim" diye konuştu. Şoka giren İlyas Bulut ise "Rüya mı görüyorum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ile sağlık görevlileri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı