Stardartlara savaş açan konut projesi

Stardartlara savaş açan konut projesi

Somuncu Grup’un hayallerinin peşinden koşan ve standartlara bağlı kalmayanlar için tasarladığı yeni konut projesi Motto sıra dışı mimarisi ve sky-house konsepti ile prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Konya’da standartların üzerinde bir yaşam vaat eden ve gerçek rezidans ayrıcalığını sunacak olan Motto, ön talepleri almaya başladı.

 

Sky-House Konsepti İle Daireye Özel Havuz Ve Jakuzi

 

   Prestiji bir yaşam biçimi olarak seçenler için tasarlanan sıra dışı mimarisi, lokasyonu, sky-house konsepti, 3,50 metre tavan yüksekliği ve rezidans hizmetleri ile Motto, Konya’da gerçek rezidans ayrıcalığını yaşatmak için tasarlandı.

  Yaşam alanlarında özgürlüğü savunan, bu nedenle 1+1’den 6+1’e kadar uzanan farklı daire seçenekleriyle metrekarelerin sınırlayamadığı bir yaşam sunan Motto ev sahiplerini bekliyor. Mimaride ferahlığa odaklanan Motto 3,50 metre tavan yüksekliği, geniş balkonları ve boydan boya cam özelliği ile  konutta cabriolet devrimini gerçekleştiriyor.

   Bugünün ihtiyaçlarının ötesinde tasarlanan ve standartlara savaş açan Motto, daireye özel havuzunda Sky-house konseptiyle dört mevsim yüzme keyfini sunuyor. Sky-house felsefesi adı altında sunduğu ayrıcalıkların bir diğeri ise teras jakuzili daireleri. “Kimse Standartları Konuşmaz” sloganıyla lansmana çıkan proje, havuzlu ve jakuzili daireleriyle muhteşem şehir manzarasında Motto ayrıcalığını huzurlu bir şekilde yaşatmayı hedefliyor.

 

 “Örnek teşkil eden bir proje”

Konya’nın asilzadelerinin bir asır önce yerleştiği Nalçacı bölgesine yakın bir alana inşa edilen Motto, geniş terasları, kat bahçeleri, yaz balkonları ve çocuk oyun alanları ile Konya’nın eskimeyen merkezinde yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor.

Motto’nun Zirvepark’tan sonra kendi alanında bir inovasyon niteliği taşıyan ikinci projeleri olduğunu vurgulayan Somuncu Grup Satış Yöneticisi Adnan Dutak, “Motto tüm özellikleriyle ön plana çıkan ve örnek teşkil eden bir projedir. Her türlü konforu ve lüksü sunduğumuz Motto, farklı dış cephesiyle, modern ve estetik anlayışın hakim olduğu mimarisiyle, tamamen 1. sınıf malzemelerin kullanıldığı iç dekorasyonuyla her bakımdan eşsiz bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor. Proje detaylarından malzeme seçimi ve işçiliğine kadar hiçbir alanda yüksek kaliteden asla taviz vermiyoruz.” dedi.