SportAccord'un altın sponsoru PwC

SportAccord'un altın sponsoru PwC

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek SportAccord Kongresi'nin altın sponsorluğunu PwC şirketi yapacak

ANKARA (AA) - Sporda yılın önemli etkinlikleri arasında yer alan 19-24 Nisan tarihlerinde, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenecek SportAccord Kongresi'nin altın sponsorluğunu PwC şirketi üstlenecek.

Uluslararası Spor Federasyonları Birliği tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek ve Anadolu Ajansı'nın ikinci kez medya sponsorluğunu yapacağı kongrenin altın sponsorluğunu denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan uluslararası PwC şirketi üçüncü kez üst üste yapacak.

SportAccord Genel Müdürü Nis Hatt, yaptığı açıklamada, PwC ile ortaklıklarının devam etmesi nedeniyle sevinç duyduklarını belirterek, "Bu anlaşmayla organizasyonun değeri yükselmeye devam edecek. Onlarla aynı noktada buluşabilmekten ve ortaklığımızı sürdürmekten mutluluk duyuyoruz" ifadesini kullandı.

PwC yöneticilerinden Robert Gruman ise SportAccord ile ortaklıklarının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Kongre sayesinde spor endüstrisinde karar verici konumdaki kişilerle bir araya gelerek kritik konularda konuşma imkanı elde ediyoruz. Böylece üyelerle açık ve yapıcı bir ortamda bir arada olma imkanına kavuşuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek SportAccord Kongresi'nde dünya sporunu yöneten birçok önemli isim yer alacak.

Kongreye, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), Uluslararası Olimpik Yaz Sporları Federasyonları Birliği, Uluslararası Olimpik Kış Sporları Federasyonları Birliği, IOC Tarafından Tanınan Uluslararası Spor Federasyonları Birliği, SportAccord Bağımsız Üyeler Birliği gibi teşkilatların temsilcilerinin yanı sıra 100'ün üzerinde ülkenin spor federasyonundan yetkililer de katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı