Spor ve eğitim bir arada

Spor ve eğitim bir arada

Konyaspor Futbol Akademisi'nde sporla birlikte eğitim faaliyetleri bir arada sürdürülüyor

Konyaspor Futbol Akademisi'nde sporla birlikte eğitim faaliyetleri bir arada sürdürülüyor

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildİ.

"Konyaspor Futbol Akademisi bünyesinde yer alan sporcularımızın eğitimi ve sosyal gelişimi, en az yaptıkları antrenmanlar kadar önem taşımaktadır. 

Bu bağlamda Akademimiz,  son dönemde modernleştirilen tesisleşme yapısı ve fiziki şartları ile Türkiye’de gıpta ile bakılan bir yapılanma içerisinde yer almaktadır. Bu yapılanma çalışmaları her geçen gün çağın gereklerine uygun hale getirilirken, tek yönlü eğitim karşısında durarak, sporcularımızın her türlü gereksinimlerine karşılık verebilecek bir yapı oluşturulmaya gayret edilmektedir.

Antrenman alanları, eğitim çalışmaları için kondisyon salonu, hijyenik kuralların tam uygulandığı yemekhane ve sosyal alanlara yenileri eklenirken, eğitim-öğrenimlerine devam eden sporcularımızın etüd çalışmaları için hazırlanan çalışma salonları da hizmete girdi. 

Diğer yandan öğrencilerimizin yabancı dil seviyelerini yukarıya çekebilmek ve bu anlamda aldıkları eğitimlere katkı sağlamak amacıyla, özel ingilizce dil eğitmenleri vasıtasıyla sahada ve etüd salonlarımızda İngilizce dil eğitimleride verilmektedir

Etüt salonumuzun yanı sıra oyun alanlarımız, dinlenme salonumuz, kitap okuma salonumuz ve İngilizce dil eğitimi ile sporcularımızın eğitimine ve gelişimine her türlü katkı sağlamaya tüm çalışanlarımız ile büyük özen göstermekteyiz.Konyaspor Futbol Akademisi'nde sporla birlikte eğitim faaliyetleri bir arada sürdürülüyor."

konyaspor-futbol-akademisi.jpg

img_tjjxy.jpg

 

Etiketler :