Spor okullarına misafir oldu

Spor okullarına misafir oldu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gençlerin ve çocukların dolu dolu bir yaz tatili geçirmeleri adına hayata geçirilen ‘Meram Yaz Spor Okulları’nı ziyaret etti.

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meramlı çocukların ve gençlerin gönüllerince spor yapabilmeleri adına hayata geçirilen ‘Yaz Spor Okulları’nın misafiri oldu. Okullara katılan çocuklar, gençler, onların aileleri ve eğitmenleri ile de sohbet eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Belediyesine ait 5 ayrı tesiste gerçekleştirilen spor okulları ile çocukların ve gençlerin renkli bir yaz tatili geçirmelerine olanak sağladıklarını belirtti.  

BAŞKAN KAVUŞ: GENÇLİĞİMİZ GELECEĞE SAĞLAM VE SAĞLIKLI ADIMLARLA YÜRÜYECEK

Meram’da yaz tatillerini sporla içiçe geçirmek adına belediyenin spor okullarını tercih eden çocuklara, gençlere ve ailelerine teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Yaz Spor Okullarımızda sağlıklı, dinamik ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirme hedefiyle yola çıktık. Yaz Kurslarımızla da gelecek nesillerin, değerlerinden ve köklerinden beslenerek geleceğe sağlam bir şekilde yürümelerini sağlamak amacındayız. Tüm çabamız, Meram’da eksikliği ve boşluğu hissedilen alanlarda hizmet vererek Meramlıların yaşam kalitesini artırmak, burada yaşamaktan mutluluk duymaları adına. Belediye olarak biz, her açıdan farklılığımızı ortaya koymaya çalışıyor, her açıdan hizmetlerimizle vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Aldığımız geri dönüşlerde, bu çalışmalarımızda vatandaşımızdan takdir aldığımızı görmek bizi mutlu ediyor. Çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerinin gösterdiği teveccüh bu takdirin en önemli göstergesi. Bu vesile ile okullarımızı tercih eden çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YAZ SPOR OKULLARINDA 5 AYRI TESİSTE, 11 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR  

Yaz Spor Okullarında dersler, Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Okçuluk, Tenis, Judo, Yüzme, Jimnastik, Kick Boks ve Tekwondo’nun yer aldığı 11 ayrı branşta iki ayrı grupta veriliyor. 1. grubun Salı -Perşembe, 2. grubun ise Çarşamba ve Cuma günleri aldığı dersler 29 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecek. Dersler,  Meram Belediyesine ait Muhammed Yürükuslu, Nazmiye Muslu, Rabia, Osman Gazi ve Meram Millet Bahçesinde bulunan tesislerde antrenörler ve eğitmenler eşliğinde veriliyor. 

esortmanlari-(4).jpg

judoculardan-(1).jpg