Sosyal medya üzerinden "gazino" tuzağı

Sosyal medya üzerinden "gazino" tuzağı

Ankara'da sosyal medya aracılığıyla tanışıp gazinoya götürdükleri kişinin parasını gasbettikleri iddia edilen biri kadın beş kişi gözaltına alındı- Gazino sahibiyle anlaşmalı oldukları belirlenen zanlılardan ikisi tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'da sosyal medya aracılığıyla tanışıp gazinoya götürdükleri kişinin parasını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın beş şüpheliden ikisi tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, E.Y isimli kadın sosyal medya üzerinden tanıştığı Ç.K'yi Çankaya ilçesindeki Menekşe Sokak'ta bulunan ve hesap üzerinden yarı yarıya anlaşmalı olduğu bir gazinoya götürdü. Ç.K. hesaba itiraz edince, parası ve değerli eşyası, iş yeri sahiplerince tehditle gasbedildi.

Ç.K'nin şikayeti üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, gazino sahipleri H.Y, R.Ö, B.Y, S.B ile sosyal medya üzerinden tanıştığı kişileri bu gazinoya götüren kadın zanlı E.Y'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerinde suçlarını kabul eden zanlılardan H.Y ve R.Ö sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, E.Y ve diğer iki zanlı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :