SoruSana 'Buluşum' platformu ile hedefine ulaştı

SoruSana 'Buluşum' platformu ile hedefine ulaştı

Boyner Grup'un sosyal girişimcilere kaynak sağlamak amacıyla hayata geçirdiği kitlesel fonlama platformu Buluşum bir hayalin daha gerçekleşmesine destek oldu

İSTANBUL (AA) - SoruSana, sosyal girişimleri destekçileriyle buluşturan 'Buluşum' platformu üzerinden verilen desteklerle hedefine ulaştı.

Boyner Grup'tan yapılan açıklamada, SoruSana mobil uygulamasının,Türkiye'de üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin birbiriyle bilgi paylaşımını ve eşit şartlara sahip olmasını hedeflendiği belirtilirken Buluşum'dan elde edilen kaynakla SoruSana üniversite giriş dışındaki sınavlarda da öğrencilerin birbirlerine destek olmasının sağlanılacağı belirtildi.

Boyner Grup'un sosyal girişimcilere kaynak sağlamak amacıyla hayata geçirdiği kitlesel fonlama platformu Buluşum bir hayalin daha gerçekleşmesine destek oldu. Sosyal girişimci Cenk Sezgin'in kurduğu SoruSana, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin birbirleriyle deneyimlerini paylaşabildiği platform. SoruSana, Buluşum üzerinden aldığı destekle uygulamayı başka sınavlara genişleterek Ar-Ge, sunucu ve yaygınlaştırma operasyonlarını gerçekleştirecek.

SoruSana, öğrencilerin çözemediği soruları ve çözümlerini birbirleriyle paylaştıkları bir mobil uygulama. SoruSana'da farklı branşlarda binlerce sorunun çözümü için pratik öneriler sunuluyor.

Türkiye'de her yıl üniversite sınavına katılan yaklaşık 2 milyon 500 bin öğrencinin maddi nedenler başta olmak üzere çeşitli sebeplerle özel ders, dershane gibi imkanlara erişimi oldukça sınırlı. SoruSana gençlerin geleceğini etkileyen bu eşitsizlikleri azaltmak amacıyla üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin birbiriyle etkileşimini ve bilgi paylaşımını artırarak birbirlerine destek olmalarını sağlayan bir mobil uygulama olarak tasarlandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :