Sorunlar Hızla Çözülüyor…

Sorunlar Hızla Çözülüyor…

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde alınan tedbirler sayesinde hastaların bekleme süreleri azaltılarak yaşanan yığılmaların da önüne geçilmesi hedefleniyor.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni yönetimi göreve hızlı başladı. İlk olarak hastane içerisinde yaşanılan aksaklıkları tespit etmek amacıyla hastane incelemesi yapan yönetim, belirlenen aksaklıklara kısa ve uzun vadede neler yapılacağının planlamasını da gerçekleştirerek sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya başladı.

SAMİ GEDİZ'İN İLGİLİ YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde günde ortalama on bin hastaya sağlık hizmeti sunulduğunu ifade eden Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Halit Karaca, “Hastanemizde yaptığımız incelemelerde bazı günler, belirli saatlerde yoğunluk yaşanan kan alma merkezi, radyoloji ve sağlık kurulu gibi ünitelerimizde gerekli tedbirleri alma adına gerekli adımları attık” dedi. Bu bölümlerde yaşanan yoğunluğun azaltılması ve vatandaşların sağlık hizmetini daha rahat alabilmesi adına bazı çalışmalara hız verdiklerini de vurgulayan Karaca, “Kan alma merkezinin bulunduğu alanın genişletilmesi ve eleman sayısının arttırılması başta olmak üzere sırasını bekleyen hastalarımızın ayakta beklemek yerine oturarak beklemesi için sıramatik ve konforlu oturma koltuklarının siparişini verdik” dedi.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

SAMİ GEDİZ'İN İLGİLİ YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni her alanda en iyiye ulaştırmak için hastane idari ekibi ile birlikte mesai saati gözetmeksizin çalıştıklarının da altını çizen Karaca, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren hastanede neleri en kısa sürede çözmemiz gerektiği konusunda yönetici arkadaşlarımızla istişareler yaparak kendimize öncelik sırası oluşturduk. Özellikle bazı ünitelerimizde yaşanan yoğunluğun hem hastaları hem de çalışanları zor durumda bıraktığını görünce bu alanlara öncelik verdik ve çeşitli tedbirler aldık” dedi.