Sorgunlu engelli badmintoncular Türkiye üçüncüsü oldu

Sorgunlu engelli badmintoncular Türkiye üçüncüsü oldu

YOZGAT (AA) - Sorgun Engelliler Umutspor badminton takımı, Antalya’da yapılan Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü...

YOZGAT (AA) - Sorgun Engelliler Umutspor badminton takımı, Antalya’da yapılan Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Kulüp başkanı Zeynep Ertal Altunkuyu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün başlayan şampiyonada Türkiye üçüncüsü olmalarının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 62 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonaya ilk kez katılmalarına rağmen böyle başarılı bir sonuç almanın ilerisi için kendilerini daha da umutlandırdığını ifade eden Altunkuyu, şöyle konuştu:

"Engelliler Umutspor olarak biz sadece ve sadece 20 gün önce bu sporu yapmaya başladık. Arkadaşlarımız adını bile ilk kez duydukları bu spor dalında başarılı olmak için, ellerinden geldiği kadar çalıştılar, antrenman yaptılar. İlk katıldığımız bu şampiyonada hedefimiz deneyim kazanmaktı, ancak gerçekten iyi maçlar çıkardık ve beklemediğimiz bir başarı elde ettik. Ben sporcularımı kutluyorum. Önümüzdeki şampiyonalarda daha büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum."

Altunkuyu, Manavgat Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya 16 ilden 16 takım ve 62 sporcunun katıldığını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :