Sorgun'dan, Ramazan Bayramı mesajı

Sorgun'dan, Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Sorgun, mesajında, bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp, kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günler olduğunu belirtti.

Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını ve gönül huzurunu milletçe yaşadıklarını ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

"Bayramı bayram yapan değerleri unutmayalım. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlayalım. Dünyanın değişik bölgelerinde ağız tadıyla bayram yapamayan, her gün kan ve gözyaşı içinde yaşayan Müslümanlar için de bu bayramın huzur ve barış getirmesini diliyorum. Kan ve gözyaşı son bulsun, baskı ve tahakküm bitsin diye dua ediyoruz. Bu bayram tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirsin. Bu düşüncelerle başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı