Sorgun ve Konya Ticaret Odası arasında kardeşlik protokolü imzalandı

Sorgun ve Konya Ticaret Odası arasında kardeşlik protokolü imzalandı

YOZGAT (AA) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, Konya Ticaret Odası ile karşılıklı işbirliğini sağlamak amacıyla "Kardeş...

YOZGAT (AA) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, Konya Ticaret Odası ile karşılıklı işbirliğini sağlamak amacıyla "Kardeş oda protokolü" imzalandıklarını söyledi.

Makamında düzenlediği basın toplantısında, kardeş oda protokolü hakkında bilgi veren Arslan, protokolün bilgi, deneyim ve iyi uygulamaların paylaşımıyla, hizmet kalitesini geliştirmek amacı taşıdığını belirtti.

Büyük bir gelişim gösteren Konya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sorgun'un kardeş oda olmasının kendileri açısından çok önemli olduğunu dile getiren Arslan sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah ilçemizin ticari hayatında ve gelişmesinde bu birlikteliğimiz katkı sağlar. Biz oda bazında olduğu gibi, iş adamlarımız ve firmalarımız bazında da bu işbirliğinin sağlanacağına inanıyoruz. İş adamlarımız ve firmalarımız Konyalı iş adamlarıyla kuracakları iletişimle, Konya’nın ticaret ve sanayi alanındaki kaydettiği gelişmeleri örnek alarak, bir şeyler yapabilirler. İki odamıza ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :