Sorgun çalışmaları inceledi

Sorgun çalışmaları inceledi

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karaman-Hadim ayrımındaki yol yapımı ile Hadim, belde ve köylerinde yapımları devam eden taşkın suyu önleme kanal ve park inşaatlarını yerinde inceledi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi tamamlanan ve yapımı devam eden Hadim-Karaman ayrımındaki yolu inceleyen Başkan Sorgun’a, Konya Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Koordinatörü Mustafa Yazlık, AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Hacı Mustafa Arslan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Önder Arslan, Karayolları Konya 3’üncü Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, yol yapımında görevli mühendis ve yetkililer eşlik etti. İncelemede İl Başkanı Sorgun, çalışmalarda gelinen nokta hakkında Bölge Müdürü Mahmut Yıldız ve yetkililerden bilgi aldı.

“12 YILDIR İNSANIMIZ NEREDE İSE HİZMET ORADADIR”

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 12 yıllık AK Parti iktidarında tek amacın millete hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Sorgun, “Biz, ‘insanımız nerede hizmet oradadır’ anlayışıyla hareket ediyoruz. Çalışmalarımızda insanımızın mutluluğu esas alınmaya devam ediliyor. Bugün incelediğimiz Hadim - Karaman ayrımındaki bu yolun 12 kilometrelik bölümünün yapımı da aralıksız sürüyor. Yolun hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Karayolları Konya 3’üncü Bölge Müdürü Mahmut Yıldız ise, “Konya’da amacımız şehrimizin dört bir yanındaki yolların standartlarını yükseltmek. ihale edilen bu yol bittiğinde bize yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olacak. Tabi bu yol tamamlandığında ulaşımda büyük oranda bir rahatlama olacak. Bunun yanı sıra Göksu Şelalesi’nin tanıtımına katkı yapacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yol yapım çalışmalarının yanı sıra AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindekiler, Hadim, belde ve köylerini de ziyaret ederek bölge halkı ile bir araya geldi. Heyet, bölgede yapımları süren taşkın suyu önleme kanalları ile parkların inşaatlarını da yerinde inceledi.