Sorgun Belediyesi makine parkını genişletti

Sorgun Belediyesi makine parkını genişletti

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Başkanı Ahmet Şimşek 3 yeni kepçe daha aldıklarını söyledi̇.Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sorgun’u...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Başkanı Ahmet Şimşek 3 yeni kepçe daha aldıklarını söyledi̇.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sorgun’u modern bir şehir haline getirmek için çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini beli̇rtti̇.

Hizmetlerin hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filosunu güçlendirdiklerini ifade eden Şimşek, ''Sorgun Belediyesi olarak aldığımız 3 kepçeden, 1 tanesi Fen İşleri Müdürlüğüne, 1 tanesini Su İşleri Müdürlüğü, 1 adedini Park ve Bahçeler Müdürlüğünde kullanacağız. Acil ihtiyaç duyduğumuz 3 yeni aracı hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz. Araçların toplam maliyetinin 560 bin 811 liraya mal oldu.'' dedi.

Alınan araçların Sorgun'da belediye çalışmalarına büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çeken Şimşek şunları kaydetti:

''Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak bizlerin görevidir. Bu yıl tercihimizi yerli üretimden yana kullandık. Şayet istediğimiz verimi alırsak, bundan sonra da yerli üretim makine alımlarına ağırlık vereceğiz. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Sorgun gibi geniş ve günden güne gelişen ve büyüyen bir yerde vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :