"Sonsuz Aşk" filminin galası yapıldı

"Sonsuz Aşk" filminin galası yapıldı

Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde oynadığı film, 24 Mart'ta vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı "Sonsuz Aşk" filminin galası yapıldı.

Cinemaximum Kanyon'da gerçekleşen galada konuşan başrol oyuncusu Murat Yıldırım, "İlk bölümü daha çok romantik komediye yakın ve ikinci bölümü de drama olan bir film yaptık. Filmde insanların ön yargısı olmadan birbirini sevebileceğini, zaman kavramının sınırlarını insanların kendilerinin belirleyebileceğini anlattık." dedi.

Filmde en çok aşkın gücünün ele alındığını ve kendisinin filmde bir beyin cerrahını oynadığını söyleyen Yıldırım, aşkın, sonsuzluğun bir parçası olduğunu, sevginin de bu sonsuzluk içerisinde büyük bir yer kapladığının filmde görüleceğini ifade etti.

Oyuncu Fahriye Evcen ise "Ben bu filmi bir umut filmi olarak adlandırıyorum. Çünkü günümüzde hepimiz hayatın hengamesinde kendimizi kaybedebiliyoruz ama filmdeki iki karakter bunun farkına varıp sadece anı yaşamaya başlıyor. Bu filmden ben kendime dersler çıkardım ve seyirciyi de bir parça düşündürecek bir film oldu." diye konuştu.

Evcen, filmde iki ana karakterin birbirini bulduktan sonra yeni bir yolculuğa çıktıklarını ve farklı insanlar tanıdıklarını belirtti.

Yapımcılığını Taff'ın üstlendiği, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın yazdığı "Sonsuz Aşk" filminin oyuncu kadrosunda Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, Didem İnselel ve Ege Aydan gibi isimler yer aldı.

Film, 24 Mart'ta vizyona girecek.


- "Sonsuz Aşk"

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan, işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep, aniden ve beklenmedik bir şekilde birbirlerinin hayatlarına girdiklerinde, sonsuz bir aşkın içine düşeceklerdir fakat bu aşk beraberinde aşılması çok zor engelleri de getirmektedir.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :