Son dakika... İstanbul'da dev FETÖ operasyonu! Tam 360 gözaltı... Çoğu asker...

Son dakika... İstanbul'da dev FETÖ operasyonu! Tam 360 gözaltı... Çoğu asker...

FETÖ’nün TSK yapılanmasına yönelik bu sabah operasyon için düğmeye basıldı. 333’ü asker ve 27’si mahrem imam olmak üzere 360 şüpheli hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkarıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü ne yönelik bu sabah önemli bir operasyon için İstanbul'da düğmeye basıldı.

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun talimatıyla harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TSK'da FETÖ yapılanmasına ilişkin yürütülen bir soruşturma kapsamında çeşitli rütbelerde 333'ü asker ve 27’si mahrem imam olmak üzere 360 şüpheli hakkında verilen gözaltı ve yakalama kararını uygulamak üzere adreslere baskınlar yaptı.

333 asker şahsın 216'sının çeşitli rütbelerde muvazzaf asker olduğu, 7 sinin aktif, 13'ü ihraç edilmiş olmak üzere pilot oldukları bildirildi.

Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolleri ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı.