Son Dakika! İstanbul'da 125 Polis Hakkında Gözaltı Kararı

Son Dakika! İstanbul'da 125 Polis Hakkında Gözaltı Kararı

FETÖ ilişkisi tespit edilen ve örgütün gizli yazışması olarak değerlendirilen "bylock" kullandığı belirlenen 125 polis hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturma kapsamında 125 polis hakkında gözaltı kararı verildi. "Çözülme 2" adı verilen eş zamanlı operasyonda sabahın erken saatlerinde gözaltı işlemleri başlatıldı.

ARALARINDA MÜDÜR VE AMİRLERİN DE OLDUĞU 120 POLİS GÖZALTINA ALINMIŞTI

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ soruşturması kapsamında başlattığı "Çözülme 1" operasyonunda aralarında müdür ve amirlerin de bulunduğu 120 emniyet görevlisini gözaltına almıştı.

ÇÖZÜLME 2 OPERASYONU! BYLOCK KULLANAN 125 POLİS İÇİN GÖZALTI KARARI

Yürütülen soruşturmada, FETÖ ilişkisi tespit edilen ve örgütün gizli yazışması olarak değerlendirilen "bylock" kullandığı belirlenen 125 polis hakkında da "Çözülme 2" operasyonu başlatıldı.

30'U KOMİSER YARDIMCISI!

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 30'u komiser yardımcısı 125 personeli yakalamak için çalışma başlattı. Sabahın erken saatlerinde başlatılan eş zamanlı operasyonda polisler gözaltına alınmaya başlandı.

POLİS İZMİR'DE DE DÜĞMEYE BASTI: 23 KİŞİ TUTUKLANDI

İzmir Emniyetine bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında sabah saatlerinde yeni bir operasyonun düğmesine bastı. İzmir merkezli toplamda 5 ile operasyon düzenleyen ekipler, şüphelilerin evlerine tek tek baskın yaptı. Operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkartılan 23 kişi 'Terör örgütü üyesi olmak, örgüt adına faaliyet yürütmek' suçlamalarıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler ifade için emniyete götürüldü.

Etiketler :