Şok iddia! CHP'li 3 belediye terör örgütüne finans sağlıyor!

Şok iddia! CHP'li 3 belediye terör örgütüne finans sağlıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi ve terör örgütü DHKP-C işbirliği deşifre oldu. CHP'nin DHKP-C'ye finansal destek sağladığı ortaya çıktı.

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programına konuk olan Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, istihbarat raporlarına girmiş çok çarpıcı bir bilgiyi açıkladı.

Türkiye'nin görünen terör örgütleriyle mücadele ettiğinin yanı sıra içimizdeki düşmanların da olduğunu söyleyen Kelkitlioğlu "Ataşehir, Maltepe ve Şişli ilçelerinde 250 DHKP-C sempatizanı çalışıyor, DHKP-C'ye parasal yardım ve kaynak sağlandığı yönünde çok ciddi rapor hazırlanmış" dedi.

"İÇİMİZDE DÜŞMANLAR VAR"

Türkiye'nin işi o kadar zor ki. Bir görünürde olan terör örgütleri var; PKK'sı DHKP-C'si, DAEŞ'i. Bunları biliyorsun ve mücadele ediyorsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti görünen düşmanlarıyla çok net mücadele eder, sorun yok.

Bir de ben görünmeyenlerden ve içimizdekilerden bahsedeceğim; ABD'si, Rusya'sı, Suriye'si, İran'ı. Hatta İran ile ilgili de çok ilginç bir cümle sarf etti Sayın Cumhurbaşkanı, "Biz bunları söylediğimiz zaman bir de utanmadan güceniyorlar" dedi. Gerçekten güceniyorlar sanki suçsuzlarmış gibi, bu bölgedeki sorunların altında sanki kendi parmakları yokmuş gibi. Bunlar var mücadele ettiğimiz.

"250 DHKP-C SEMPATİZANI ÇALIŞIYOR"

Bir de içeride ana muhalefet partisinin verdiği destek var; İstanbul'un 3 tane belediyesi, bu istihbarat raporlarına girmiş bir bilgidir: Ataşehir, Maltepe ve Şişli. 250 DHKP-C sempatizanı çalışıyor bu 3 ilçede. Belediye başkan yardımcıları seviyesinde DHKP-C'ye parasal yardım, kaynak sağlandığı yönünde çok ciddi rapor hazırlanmış. Şu anda istihbarat raporları bu yönde.

SABAH