ŞOK! Halit Ergenç hastaneden çıkamıyor!

ŞOK! Halit Ergenç hastaneden çıkamıyor!

Geçtiğimiz günlerde kardeşinin denizde zehirli balığın üzerine basması sonucu Çeşme Devlet Hastanesi'ne giden Halit Ergenç, bu kez eşi Bergüzar Korel'i aynı olaydan dolayı hastanenin acil servisine götürdü.

Alaçatı Zio Beach'te denize girerken sağ ayağına zehirli balığın iğneleri batan Bergüzar Korel'e ilk müdahaleyi plaj görevlileri yaptı. Halit Ergenç, eşini otomobiliyle Çeşme Devlet Hastanesi'nin acil servisine götürdü. Korel, 15 dakikalık ayakta tedavinin ardından hastaneden ayrılırken, Ergenç ve Korel çıkışta kendileri görüntüleyen gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ergenç, "Sizin nereden haberiniz oldu. Yarın gazetelerdeyiz" dedi. Eşinin durumunun iyi olduğunu belirten Ergenç, telaşlandıklarını, ancak çok önemli bir şey olmadığını sözlerine ekledi.

Halit Ergenç hastanede

KARDEŞİ ZEHİRLİ BALIĞA BASMIŞTI

Çeşme'de tatil yapan Halit Ergenç, önceki gün Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'nde görüntülendi. Ünlü oyuncu, doktorun odasının kapısında diğer vatandaşlarla beraber sıra beklerken objektife yansıdı. Ergenç'in zehirli bir balığın üstüne basan kardeşinin tedavisi için hastanede bulunduğu öğrenildi.