Sneijder, Gençlerbirliği maçında yok

Sneijder, Gençlerbirliği maçında yok

- Galatasaray'da, sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in, sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta forma giyemeyeceğini ifade etti.

Sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili GS TV'ye açıklamalarda bulunan İnce, "Hollanda Milli Takımı'nın Belarus ile oynadığı maçta sakatlanan Sneijder'in tetkikleri sonrası tedavisine başlandı. Önümüzdeki günlerde ne zaman sahalara döneceğini açıklayacağız. Bu hafta için oynamasını düşünmüyoruz. Kolbeinn Sigthorsson da bugünü izinli geçirdi. Çalışmaları iyi geçiyor fakat o da bu hafta sahada olmayacak." diye konuştu.

Yener İnce, tedavileri tamamlanan Hakan Balta, Eren Derdiyok, Serdar Aziz ve Nigel de Jong'un ise takımla çalışmalara katıldığını, teknik heyetin görev vermesi halinde bu futbolcuların Gençlerbirliği karşısında forma giyebileceklerini aktardı.


- Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 15 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi.

Antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışmalar üzerinde durulan çift kale maç yapıldığı belirtildi.

A Milli Takım'dan dönen Yasin Öztekin ve Tolga Ciğerci de antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :