SMMMO'dan Konyaspor'a ziyaret

SMMMO'dan Konyaspor'a ziyaret

Konya Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, Atiker Konyaspor Kulübü Ahmet Şan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Konya Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek ve yönetim kurulu üyeleri, Olağan Genel Kurulda yeniden Konyaspor Kulübü başkanlığına seçilen  Ahmet Şan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Stadyumundaki idari binada gerçekleşen ziyarette konuşan oda başkanı Özselek “Atiker Konyaspor’umuzun son yıllardaki başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu başarının temelinde her alanda istikrarın son derece önemli olduğunun farkındayız. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve basın bir bütün olarak Konyaspor’umuzu her geçen sene biraz daha ileriye taşıdığını görüyor ve bu gelişime şahitlik ediyoruz. Bu sene de inşallah takımımız bir ilki gerçekleştirecek ve Ziraat Türkiye Kupasını Konyamıza armağan edecek. Ligde ve kupada sşahsınızda takımımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Ahmet Şan ise “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Biz her zaman Konya’yla ilgili her türlü konuda şehrin bütün dinamiklerinin bir arada olmasını ve güç birliği yapmasını arzu ediyoruz. Ziyaretiniz bu anlamda bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah sizlerin de söylediği gibi elimizden geleni yapacak ve Konya’mızın gurur duyacağı başarıları elde edeceğimize inanıyorum. Sonucunda elde edilen başarı bütün Konya’nın başarısı olacak” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından kulüp binasında yer alan müzemizde incelemelerde bulunan oda başkanı Seyit Faruk Özselek ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra başkanla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi