Skor avantajına sığınmamalıyız

Skor avantajına sığınmamalıyız

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta mücadele eden Meram Kara Kartallar’da teknik direktör Faysal Bayramoğlu, Akören Kültürspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyeti değerlendird

 

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta mücadele eden Meram Kara Kartallar’da teknik direktör Faysal Bayramoğlu, Akören Kültürspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyeti değerlendirdi. Bayramoğlu maçla ilgili, “Bizim aslında beklentimizin altında bir maç oldu. Skor anlamında iyi bir maçtı ancak oyun anlamında oyuncularımdan beklediğim oyunu sahaya yansıtamadılar. Maçın ilk dakikasından itibaren oyun anlamında üstündük ancak kale önünde etkili pozisyonlar yaratamadık. İlk golü bulduğumuz süreye kadar rakip bizim oyunumuzu kabullendi. Golden sonra onlar da kaybetmeme arzusuyla ileride baskı yaparak bizi zorladılar ancak oyuncularımız baskıyı kırmakta zorlansalar da bunu başardılar” dedi.

GEÇEN HAFTANIN ÜSTÜNE ÇIKMALYIZ

Baskılı oyununu ikinci yarıda da sürdürdüklerin ifade eden Bayramoğlu,  “Rakibin kondisyonunun da düşmesiyle oyunu tamamen ele aldık ancak gol bulmakta yine zorlandık. Maça sonradan aldığımız forvetimizin attığı golle skoru 2-0 yaptık. Bu golden sonra takımımızın skor avantajıyla gevşemesi rakibi hırslandırdı. Uzatma dakikalarında yediğimiz golle skor bir farka düştü. Kalan dakikalarda rakibin gol atma şansı da olmamasıyla maçı kazandık. Bundan sonra skor avantajına sığınmamamız gerektiğini de ligin ilk haftasında oyuncularımız görmüş oldu.” şeklinde konuştu. Hafta sonu oynanacak Kadınhanı Belediyespor maçıyla ilgili de konuşan Bayramoğlu, “Kadınhanı zayıf gibi görünen bir rakip ancak zayıf görüntüsüne kanmayıp ciddiye alınacak bir rakip. Kadrolarında iki deneyimli oyuncu var bu oyuncular geçtiğimiz hafta Selçukspor karşısında alınan galibiyetin mimarı oldular. Bu hafta da bu oyuncular etkili olmaya çalışacaktır. Biz de gereken önlemleri alarak hem bu oyuncular hem de etkili olabilecek oyunculara müdahaleler yapacağız. Eğer performans olarak Akören Kültürspor maçının üstüne de çıkabilirsek maçı kazanacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.