SKM'de Aralık ayı programı açıklandı

SKM'de Aralık ayı programı açıklandı

Selçuklu Kongre Merkezi'nde Aralık ayı programı açıklandı.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde Aralık ayı programı açıklandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada porgramlarla ilgili şu bilşgilere yer verildi:

 

HANGİ KADIN

Hem eğlenceli hem hüzünlü Hangi Kadın; sosyal medya çılgınlığının ve sanal dünya algılarının gerçek hayatı nasıl etkilediğine gençler değil farklı bir yaş grubu üzerinden bakıyor. Filmin kahramanı 50 yaşındaki iki çocuklu akademisyen Claire, genç sevgilisini sosyal medya üzerinden gözetlemek amacıyla Facebook’ta sahte bir hesap açıyor; 23 yaşında, sarışın, genç ve güzel Clara oluveriyor. Sevgilisi kanmıyor ama en yakın arkadaşı tuzağa düşüyor. Fransız yönetmen ve oyuncu Safy Nebbou’ nun ödüllü yazar Camille Laurens’ in aynı adlı romanından uyarladığı Juliette Binoche’ un harika performansıyla öne çıkan film, Berlin Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirmiştir.

Hangi Kadın 4-6-7 Aralık 2019, Çarşamba-Cuma-Cumartesi günleri saat 19:00’ da SKM Cep Sineması’ nda.

KÜÇÜK KARA BALIK – ŞEHİR TİYATROLARI

Annesi ile beraber bir derede yaşayan küçük karabalık bir gün yaşadığı yerin dışındaki dünyayı merak eder ve ona engel olmak isteyenlere karşı direnerek uzun bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğunda kurbağalarla, denizatlarıyla, yengeçlerle, salyangozlarla ve büyük kepçeli bir balıkçıl kuşuyla maceralara atılır.

Küçük Kara Balık, 5 Aralık 2019, Perşembe günü saat 10:30 – 13:30 seansları ile SKM Konya Oditoryum’ da sizleri bekliyor.

YASMIN LEVY

Ladino müziğinin sıra dışı yorumcusu Yasmin Levy, yeniden Konyalılar ile buluşacak.

Latin ve Sefarad müziğinden İspanyol flamenkosuna Arjantin tangosundan Portekiz fadosuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarında müzikleri harmanlayan Yasmin Levy, Türk ezgileriyle de dinleyicilerini farklı bir müzikal yolculuğa çıkarıyor.

Türk yaylı çalgılarının zengin tonları ile flamenko gitarının tutkulu sesini buluşturan Yasmin Levy, viyolonsel, piyano gibi batı müziği enstrümanlarıyla doğunun ritimlerini harmanlayarak benzersiz tarzını oluşturuyor. “Acıyı güzelleştiren kadın” olarak tanımlanan Yasmin Levy, 5 Aralık 2019, Perşembe günü saat 20:30’ da SKM’ de sevenleriyle bir kez daha buluşacak.

LEMAN SAM

Bir dönemin dillerde düşmeyen şarkılarından; kıyamam, gül güzeli, aşkımdan vazgeçme, gönül, rüzgâr gibi eserleri seslendiren Türk Müziği’nin efsanesi Leman Sam, hayranlarını eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Kendine özgü tarzı ve sevilen şarkılarıyla Türkiye’nin önemli sanatçıları arasında yer alan Leman Sam, sevilen şarkılarını 6 Aralık 2019, Cuma günü saat 20:00'da SKM Anadolu Oditoryum’ da sizler için seslendirecek.

LEYLA İLE MECNUN

Leylâ ile Mecnun’ un aşkları eski bir efsanedir. Leylâ ile Mecnun arasında geçen, birbirine kavuşamayan ve aşkları uğruna ölen iki gencin öyküsü anlatılmaktadır.

Zamanın en büyük aşklarından "Leyla ile Mecnun’ un hikayesi 6-7 Aralık 2019, Cuma-Cumartesi günü SKM Konya Oditoryum’ da tiyatroseverlerle buluşacak.

PROF Pİ SHOW

Hayal gücünüzün sınırları yeniden çizilecek…

Gösteri Sanatları alanında farklı ve cesur prodüksiyonlarla adından söz ettiren Gate; heyecan verici, fantastik ve sürreal tarzda ki eserlerine bir yenisini ekliyor. Prof. Pİ Show; diyaloglarla anlatım yerine teatral-müzikal tarzıyla her yaştan, dilden, ülkeden herkese hitap eden evrensel ve zamansız bir aile gösterisi. Bu özel yapım; hava ve yer akrobasileri, steampunk kostümleri, özel müzikleri, fantastik ve masalsı atmosferi ile izleyiciye eşsiz ve masalsı bir deneyim sunuyor. Ve hayal gücünüzü özgür bırakmanızı vaat ediyor.

Rüyalardan ilham alan sıra dışı aile prodüksiyonu, "Prof. Pİ Show" 18 Ocak 2019, Cumartesi günü saat 15:00’ da SKM’ de Anadolu Oditoryum' da sizlerle.

Etiketler :