Skal iftar yemeğinde biraraya geldi

Skal iftar yemeğinde biraraya geldi

89 ülkede 23 bininin üzerinde üyesi olan “Skal İnternatıonal” ve ülkemizde kurulu “Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu” nda yer alan “Konya Skal Kulübü Derneği” Rixos Konya’da verilen iftar yemeğinde biraraya geldi.

Turizmin deneyimli ve başarılı isimlerini çatısı altında barındıran Skal International’in bünyesinde yer alan Konya kulübü, Rixos Konya otel Genel Müdürü Bahadır Aksoy beyin iftar davetinde buluştu.

Skal Konya Kulübü Başkanı&Anemon Konya Genel Müdürü Kazım Öztoklu gecede yaptığı konuşmada sözlerine bu geceye ev sahipliği yapan Rixos Konya Genel Müdür Bahadır beye ve ekibine teşekkür ederek başladı. Konya Skal kulübünün bundan sonraki turizm hamlelerini ve yapılacakları belirtirken , bu süre zarfında kendilerine destek olan tüm profesyonel otel yöneticilerine ve acentalara teşekkürlerini iletti. Yeni dönemde Skal Kulübü'nün ağırlık vereceği konuların başında eğitim sektörünün geldiğini belirten Başkan Öztoklu, Hem hala aktif olarak çalışmakta olan turizm profesyonellerinin hem de henüz üniversite öğrencisi olan geleceğin turizmcilerinin eğitimleri konusunda üniversiteler ile işbirliği yapmaya başladıklarını açıkladı. Şehirde yer alan tüm üniversitelerin Turizm bölümlerine iş ilanları astıklarını , çok daha fazla genç turizmciye iş imkanı sağlayacaklarını belirtti. Geçtiğimiz haftalarda İstalbul’da gerçekleşen başkanlar toplantısına katılan Öztoklu; ‘Eylül ayında Konya’da tüm Türkiye’deki Skal kulüplerinin  başkanlarını ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Konya’nın tanıtımı için oldukça önemli olan bu toplantıya tüm otelciler ve acentacılar hep beraber evsahipliği yapacağız. Yemeğe katılan Konya'nın önde gelen turizmcilerinden oluşan heyet sadece turizmin profesyonellerinin üye olabildiği, kendi alanında ve  turizmi yönlendirme konusunda üst düzey çalışmalar yapan nitelikli insanların oluşturduğu kulübümüz yeni dönemde yine çeşitli aktivitelerde bir araya gelerek paylaşımlarda bulunup, hem Konya turizminin hem de aramızdaki güçlü bağların daha da gelişmesi için gayret sarf edeceğiz” dedi.