Siyah-beyaz Konyasporlular 42 yıl sonra hasret giderdi

Siyah-beyaz Konyasporlular 42 yıl sonra hasret giderdi

Siyah-Beyazlı Konyaspor Kulübünde genç, amatör ve profesyonel takımlarında forma giyen futbolcular, 1977 Siyah-Beyazlı Konyaspor Drubu tarafından organize edilen bir program ve etkinlikle 42 yıl sonra bir araya geldi.

 

Siyah-Beyazlı Konyaspor Kulübünde genç, amatör ve profesyonel takımlarında forma giyen futbolcular, 1977 Siyah-Beyazlı Konyaspor Drubu tarafından organize edilen bir program ve etkinlikle 42 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderirken, çay eşliğinde sohbet etme imkânı buldu.

Konyaspor’un 1977 yılından itibaren siyah-beyazlı forması giyerek terleten futbolcular 42 yıl aradan sonra bir araya geldiler. 1977 Siyah-Beyazlı Konya spor grubu öncülüğünde gerçekleştirilen program ve etkinliğe Eşref Yüzbaşığil, Halit Gazyağcı, Reşat İplikçi, Muhtar Mehmet Er, Mustafa Düzkaya, İsmet Karababa, Şemsettin Beştav, Muhammet Kencik, Şenel Gümüş, Yaşar Dişçi, Mehmet Dinçler, Bekir Şahbaz(Hataylı), Fevzi Yılmazgil, Mustan Maden, Başol Korkmaz, Mehmet Küçükseren, Ahmet Baloğlu,  Atilla Efe, Yakup Sürmeli ve Ahmet Markoç katıldı.

42 yıl aradan sonra biraya gelen arkadaşlar ilk önce birbirleriyle hasret giderdikten sonra, anılarını ve hatıraları dile getirerek gönüllerince bir gün geçirdiler. Katılımcı arkadaşlara 1977 Siyah-Beyazlı Konya spor grubu tarafından Konya’nın meşhur yemeği olan Etli ekmek ikram edildi.

Ahde-Vefa ve Hasret giderme toplantısı, günün anısına çektirilen toplu fotoğraflar ile son buldu.

siyah.jpg