Sivil İnisiyatif üyelerini iftar da ağırladı

Sivil İnisiyatif üyelerini iftar da ağırladı

Başkent Uluslararası Barış ve Kardeşlik Platformuna bağlı Sivil İnisiyatif gazetesi Konya temsilcisi Süleyman Bademci düzenlediği bir iftar yemeği ile üyelerini ve dostlarını iftar sofrasında biraraya getirdi.

 

 Önceki gün öncü düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programında Başkent Uluslararası Barış ve Kardeşlik Platformuna bağlı bağlı Sivil İnisiyatif gazetesi Konya temsilcisi Süleyman Bademci, misafirlerini kapıda karşıladı. Ramazan ayının birlike ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yapan Bademci ‘Bu mübarek ayda yüce Rabbim başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya Müslümanlarının dert ve sıkıntılarına derman olmasını diledi.

Programa Başkent Uluslararası Barış Ve Kardeşlik Platformu Genel Merkez yöneticisi ve  Konya’dan Sorumlu Başkanı Naile Şeker’in yanı sıra idari kurul üyeleri, Konya yönetim Kurulu üyeleri, Konya’nın tanınmış işadamlarının yanı sıra yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan yaklaşık bin kişilik bir misafir topluluğu katıldı. Okunan ilahiler eşliğinde yapılan iftarın ardında Başkan Süleyman Bademci masaları tek tek gezerek misafirleri ile sohbet etti. Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.