Sivas'ta uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele

Sivas'ta uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele

Sivas'ta son bir haftada yapılan operasyonlarda gözaltına alının 19 kişiden 5'i tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta son bir haftalık dönemde uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alının 19 kişiden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, son bir haftada yapılan çalışmalarda 80,57 gram bonzai, 83,37 gram esrar, 153 adet ecstasy hap, 0,85 gram ecstasy hap tozu ile 49 bin 270 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Operasyonlarda 19 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan 5'i tutuklandı, 13'ü savcılık talimatıyla 1'i de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Açıklamada, ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin içinden geçtiği hassas dönem, her konuda olduğu gibi uyuşturucu ile mücadele konusunda da özverili çalışmalara gereksinim duymaktadır. İdealleri büyük, yüksek ve önemli olan ülkemizin bu idealist gidişatını engellemek için yarış içerisine giren mihraklara en güzel cevabı daha çok çalışarak vermek gerektiği inancı ile faaliyetlerini sürdüren Sivas Emniyet Müdürlüğü, duraksamadan ve yorulmadan başta terör ve uyuşturucu olmak üzere her türlü suçla mücadele azmi ve kararlılığı ile çalışmalarına devam etmektedir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :