Sivas'ta taksi şoförlerini bilgilendirme toplantısı

Sivas'ta taksi şoförlerini bilgilendirme toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şubesince kentteki taksi şoförlerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi.Emniyet Müdürlüğünde...

SİVAS (AA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şubesince kentteki taksi şoförlerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, taksi şoförlerinin de kentte önemli bir görev yürüttüğünü söyledi.

Yolcularının can ve mal güvenliğinin taksicilere emanet olduğunu dile getiren Aksoy, karşılaştıkları sıkıntılı durumlarda da kendileriyle irtibata geçmelerini istedi.

Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Orhan Gürbüz de il merkezinde ticari plakalı bin 154, aktif faaliyet gösteren 449 ticari araç ile 37 taksi durağı olduğunu belirtti.

Taksi şoförleriyle ilgili yapılan denetimlerden de bahseden Gürbüz, şunları kaydetti:

"Bizler emniyet görevlileri olarak taksi şoförlerinin karşısında sürekli ceza yazan, tehdit unsuru oluşturan bir kurum olma yerine kamu hizmeti gören sizlerle yan yana, sizlerin sorunlarını dinleyen, sorunlarınıza çözüm bulma gayreti içinde, 24 saat sokakta bulunan, her şeyi duyan gören sizlerle iş birliği içerisinde çalışmayı güvenlik açısından çok önemsiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :