Sivas'ta "Seyfebeli Sanayi Sitesi" projesi tanıtıldı

Sivas'ta "Seyfebeli Sanayi Sitesi" projesi tanıtıldı

SİVAS (AA) - Seyfebeli Sanayi Sitesi ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin tanıtım toplantısı yapıldı.Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Seyfebeli Sanayi Sitesi ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Ticaret Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Sami Aydın, dağınık halde bulunan sanayileri buluşturup bütün hale getirmek istediklerini aktardı.

Seyfebeli mevkisinde yaklaşık 7 milyon metrekare alanda, toplam 5 bin iş yerinin bulunacağı sektörel bazlı küçük ve orta ölçekli yeni sanayi sitelerini faaliyete geçirileceğini belirten Aydın, "Çağın gereklerine uygun ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek sosyal alanlarıyla Sivas'ın yeni bir cazibe merkezi olmasına da katkı sağlayacak önemli bir yatırıma başlıyoruz. Biz Sivas'ın gelişmesinin Sivaslıların zenginleşmesiyle sağlanacağını düşünüyoruz. Bu proje ile küçük sanayicilerimiz hem modern bir iş yerine sahip olacaklar hem de bir araya gelip sektörel pazar gücü oluşturacaklardır" ifadesini kullandı.

Toplantıya, Sivas Ticaret Odası Başkanı Osman Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Beşir Köksal, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karaman katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :