Sivas'ta Öğrencileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

Sivas'ta Öğrencileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Deveci, Şarkışla Kaymakamı Gül'ü ziyaret ederek teşekkür etti

SİVAS (AA) - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül'ü ziyaret ederek, dünkü otobüs kazasındaki özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. 

Gül'ü makamında ziyaret eden Deveci, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Kaza haberini alır almaz sayın Kaymakamımız derhal olay yerine geçerek hem kaza hakkında bilgi aldı hem de koordineli bir çalışma başlattı. İvedi ve doğru kararlarla yaralılarımız hastaneye ulaştırıldı" dedi.

Şarkışla Devlet Hastanesi Başhekimi başta olmak üzere tüm doktorların seferber olduğunu dile getiren Deveci, "Durumu en ağır olan bir öğrencimizin hava ambulansıyla Kayseri'ye ulaştırılmasını sağladılar. Bu vesileyle Kaymakamımız nezdinde kazanın meydana gelmesinin ardından ivedilikle olay yerine giderek yaralılara yardımcı olan, emniyet mensuplarına, jandarma ekibine, belediye çalışanlarına, sağlık görevlilerimize ve yardımlarını esirgemeyen Şarkışla halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Deveci, yaralıların bir çoğunun tedavilerinin ardından taburcu edildiklerini, durumu ağır olan Burhan Bahadır'ın da durumunun her geçen dakika iyiye gittiğini söyledi.

Kaymakam Gül de ziyaretinden dolayı Deveci'ye teşekkür ederek, "Biz bize düşeni yaptık eminim herkes aynı şeyi yapardı. Onlar bizim evlatlarımız, tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, geziden dönen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencilerini taşıyan Bünyamin Sökmen yönetimindeki 06 KA 6144 otobüsün dün devrilmesi sonucu 59 kişi yaralanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı