Sivas'ta gece yarısı dehşet! 4 ev alev alev yandı

Sivas'ta gece yarısı dehşet! 4 ev alev alev yandı

Sivas'ta gece yarısı bir evde çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Alevler çevredeki 3 eve daha sıçrarken köy halkı ve itfaiye ekiplerinin söndürmek için büyük mücadele verdiği yangında 4 ahşap ev yanarak küle döndü

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi İkizkaya köyünde gece yarısı çıkan yangında, 4 ahşap ev yanarak kül yığınına döndü.

Edinilen bilgiye göre yangın, Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı İkizkaya köyünde meydana geldi. D.Y ait iki kişinin yaşadığı evde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Ev alevler büyümeden boşaltıldı. Evdekilerin yaşayanların çıkartılmasının ardından rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen alevler kısa sürede evi tamamen sardı.

Kontrol edilemeyen alevler bitişikteki üç ahşap eve daha sıçradı. Alevler adeta gecenin karanlığını aydınlatırken köy sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Koyulhisar Belediyesi İtfaiye ekipleri ve köylülerin söndürmek için büyük mücadele verdiği yangında şans eseri yaralı ve can kaybı olmadı.

Yangın faciasında 4 ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

s.jpg

ss.jpg

sss.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.