Sivasspor'da hedef 3 haftada 9 puan

Sivasspor'da hedef 3 haftada 9 puan

Teknik direktör Carlos: "Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Eskişehirspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maçtan 9 puan almamız gerekiyor ve bunun için de çalışacağız"

SİVAS (AA) - Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'de gelecek 3 haftada Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını belirterek, "Bu 3 maçtan 9 puan almamız gerekiyor ve bunun için de çalışacağız" dedi.

Ligin 7. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlı ekipte, teknik direktör Carlos, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş maçında iyi oynadıklarını belirten Carlos, geçen seneden beri bütün maçlarda sahaya "büyük takım" olarak çıktıklarını ifade ederek, "Sadece büyük takımın sahip olacağı deneyim eksik kaldı. Sahada iyi şeyler yaptık, istekliydik maalesef iyi bir sonuç alamadık" dedi.

Ligde gelecek 3 haftada yapacakları maçları kazanmak istediklerini dile getiren Carlos, "Önümüzdeki maçlara bakarsak eğer Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Eskişehirspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maçtan 9 puan almamız gerekiyor ve bunun için de çalışacağız" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, Sivasspor'un 6 haftada 5 puan aldığını hatırlatması üzerine Carlos, "Güzel oynadık ama sonuç alamadık" ifadesini kullandı. 

Carlos, sakatlığı bulunan Kadir Bekmezci'nin Çaykur Rizespor maçında oynayıp oynayamayacağına sağlık ekibiyle yapacağı görüşmeden sonra karar vereceğini, Aatif Chahechouhe'nun ise takımla çalışmalara başladığını ve bu maçta oynayabileceğini belirtti.

 

- İdman, Kadir Bekmezci'den yoksun gerçekleştirildi

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma çalışmasıyla başladı.

Beşiktaş maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular, idmanı koşuyla tamamladı. Diğer futbolcular ise pas ve yan top çalışması yaptı.

Sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci'den yoksun gerçekleştirilen idmanda, stoper Ümit Kurt ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Bu arada, Roberto Carlos, Beşiktaş maçında ilk 11'de forma giyen oyuncularla antrenman öncesinde sahada bir süre görüştü. 

Kaynak:Haber Kaynağı