Sivasspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Sivasspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi İbrahim Toraman: "İlk maçlar her zaman zordur ama taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz"

SİVAS (AA) - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma ve istasyon çalışmasıyla başladı. Antrenman, çift kale maçın ardından şut çalışmasıyla sona erdi.

Çift kale maçta sakatlanan Ziya Erdal'ın yarıda bıraktığı idmanda, Batuhan Karadeniz takımdan ayrı çalıştı.

Sakatlığı bulunan Nijeryalı forvet Macauley Chrisantus ise salonda fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Sivasspor'un yeni transferi İbrahim Toraman, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın uyum içerisinde çalıştığını belirterek, "Birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıtarak, inşallah Sivasspor'u layık olduğu yerlere taşırız" dedi.

Antrenman eksikliği bulunduğunu ifade eden Toraman, çok çalışarak kısa sürede takımla aynı seviyeye gelmek istediğini, forma şansı bulması halinde takıma en iyi şekilde katkı vermeyi arzuladığını söyledi.

Toraman, ligin ilk haftasında Gaziantepspor ile yapacakları maça değinerek, "Ligin ilk maçları her zaman zordur. Hiç bir takım yüzde yüz hazır değil, Sivasspor da hazır değil. İki, üç maç oynadıktan sonra takım oturacaktır. Burada çok iyi bir ekip, iyi oyuncular var. Teknik heyet zaten süper. Takımımız inşallah en kısa zamanda istenilen seviyeye gelir. İlk maçlar her zaman zordur ama taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı