Sivasspor-Konyaspor maçına Milli mercek

Sivasspor-Konyaspor maçına Milli mercek

Futbol milli takımlarında görev yapan antrenörler, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak 9 maçın tamamını statlarda izleyecek. Sivasspor-Torku Konyaspor maçını antrenörlerden Ahmet Ceyhan takip edecek.

Futbol milli takımlarında görev yapan antrenörler, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak 9 maçın tamamını statlarda izleyecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, 21 Eylül Pazar günü oynanacak Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor ve 22 Eylül Pazartesi günü yapılacak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmalarını seyredecek.

A Milli Takım Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu'nun da 21 Eylül Pazar günü yapılacak Fenerbahçe-Gaziantepspor ve 22 Eylül Pazartesi günü oynanacak İstanbul Başakşehir-Trabzonspor müsabakalarını takip edeceği bildirildi.  

Antrenörlerden Adnan Örnek'in, bu akşam oynanacak Eskişehirspor-Gençlerbirliği ve yarın yapılacak Balıkesirspor-Galatasaray müsabakasında görevli olacağı belirtildi. Ahmet Ceyhan'ın ise yarın oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediyespor ve 21 Eylül Pazar günü yapılacakSivasspor-Torku Konyaspor karşılaşmalarında tribünde yer alacağı, Adana'da yarın oynanacak Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor karşılaşmasında da Levent Şahin'in görev yapacağı kaydedildi.