Sivasspor galibiyeti Konyaspor'u zıplatır!

Sivasspor galibiyeti Konyaspor'u zıplatır!

Gençlerbirliği’nin Galatasaray’la, Osmanlıspor’un ise Fenerbahçe ile karşılaşacağı düşünülünce, Sivasspor maçında alacağı galibiyet, Konyaspor’u 1, 2 hatta hatta Alanyaspor’un olası mağlubiyeti durumunda 3 sıra birden yukarı çıkarabilecek

 

Atiker Konyaspor Süper Lig’in 28. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar maçı kazandığı takdirde çok önemli bir 3 puan almış olacak. Çünkü Konyaspor’un düşme hattındaki rakiplerinden Gençlerbirliği lider Galatasaray’la sahasında, Osmanlıspor ise Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği Galatasaray’a yenilirse 27 Osmanlıspor da Fenerbahçe’ye kaybederse 28 puanda kalacak.

Atiker Konyaspor Sivasspor’u yendiği takdirde puanını 28’e çıkaracak. Gençlerbirliği’nin üzerine çıkan yeşil-beyazlılar, averajla Osmanlıspor’un, hatta sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’a kaybetmesi halinde Aytemiz Alanyaspor’un üstüne çıkma şansını da yakalayacak. Ancak bu ihtimallerin ve hesapların gerçekleşebilmesi için öncelikle Konyaspor’un saha ve seyircisi önünde Demir Grup Sivasspor’u mutlak yenmesi gerekiyor.

Etiketler :