Sivasspor-0  Torku Konyaspor-0

Sivasspor-0 Torku Konyaspor-0

Sivasspor: 0 - Torku Konyaspor: 0 maç sona erdi)

Sivasspor ile Torku Konyaspor, Süper Lig’de yarın 13. kez karşılaştı..

İki ekip arasında Süper Lig’de bugüne kadar oynanan 12 maçın 5’inden Konyaspor, 4’ünden Sivasspor galip ayrıldı. Taraflar arasındaki 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Konya ekibi 14, Sivas temsilcisi ise 12 kez fileleri havalandırdı.

Sivas’taki maçlarda ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkati çekiyor. Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki 6 maçın 4’ünden kırmızı-beyazlılar, 1’inden yeşil-beyazlılar galibiyetle ayrıldı, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki Sivasspor ile Torku Konyaspor maçı yarın saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.

SİVASSPOR-KONYASPOR

STAT: 4 eylül

SAAT: 17.00

HAKEM: İlker Meral

YAYIN: Lig TV

 

SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, İ. Toraman, Ümit, Ziya, Burhan, Kadir, Adem, Hakan, Aatıf, A.Aras

TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos

T. KONYASPOR: Belec, Ali Turan, Kokaloviç, Selim, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Hleb, Mehmet Güven, Ömer Ali, Rangelov, Uğur

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

 

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor-Torku Konyaspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

3. dakikada Taouil'in ceza yayı üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

14. dakikada Torje'nin ceza alanı dışından sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleye doğru yönelen topu, kaleci Ertuğrul son anda kornere çeldi.

18. dakikada Torje'nin sol çaprazdan kullandığı serbest atışta direkten dönen topu, Sivasspor savunması uzaklaştırdı.

İki ekibin de rakip kalede etkili olamadığı ilk yarı, 0-0 tamamlandı.

İkinci yarı başladı.

68. dakikada Sivasspor gole çok yaklaştı. Köşe vuruşundan ceza sahasına gelen topu, yeşil beyazlılar uzaklaştırmak istedi. İLk müdahaleyi yapan Belec, topu uzaklaştıramayınca, top Burhan'ın önünde kaldı. Burhan altı pas içerisindeki arkadaşı İbrahim Toraman'a aktarmak istedi ancak araya Konyaspor defansı girdi ve mutlak gol pozisyonu önlendi.

75. dakikada Sivasspor gole bir kez daha yaklaştı. Taouil'un ceza sahası dışından yaptığı aşırtma vuruş üst direkten oyun alanına geri döndü ve yeşil beyazlı oyuncular topu uzaklaştırdı.

81. dakikada Konyaspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağ kanattan Marica, getirdiği topu altı pas içerisindeki Ömer Ali'ye aktardı. Ömer Ali'nin bekletmeden yaptığı vuruş kale direğinin dibinden dışarı çıktı.

Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmadı ve maç. 0-0 sona erdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ